bg
GASTRONOMIE

Hoe maak ik Mouselinesaus ?

Mouseline saus en afgeleiden

 
  •  Neem een bokaal waar je soepmixer juist in past
     
  • De boter goed opwarmen
  • alle ingrediënten (ei,citroensap,water,p&z) eventjes mixen
    Nadien tijdens het mixen de WARME boter voorzichtig bijgieten

    smakelijk

    alternatieven :
  • Choron saus :  stukjes tomaat bij doen 
  • Dijonaisesaus :  op smaak brengen met mosterd
  • Béarnaise : + estragon 
                         
  • kruidensaus : allerhande mixen
  Ingrediënten 4PER pers
-------1 eierdooier
5 cl citroensap
5 cl water
goed p&z
200gr. goede boter----------------

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
2 Nachten Bourgondisch
  • Arrangement prijs voor 2 personen
  • 2overnachtingen  in luxe kamer met ontbijt
  • Flesje cava op de kamer 
  • Badmantels
  • 1x culinair diner met inbegrip van wijnen en waters en koffie
  •  Kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroute
  • Ontbijtbuffet
  • vanaf  174.00 euro pp