bg
GASTRONOMIE

Kookclub April 2016

April 2016

Aperitief Stefanie

 

 

1/3 van een watermeloen, gemixt en gepasseerd

 

1 fles appelsiensap (vers)

 

25 cl Gin

 

25 cl Amaretto likeur

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 

Voorgerecht :Kabeljauw en Asperges

 

 

Dikke asperges schillen en in 4 stukken snijden. Beetgaar opkoken.

 

Kerstomaat, aubergines, p&z, look, olijfolie à 15’ in oven. Pureren en paseren.

 

Asperges opbakken

 

Kabeljauwhaasje, 6’ in oven. Verse garnalen erbij met bieslook.

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 


Hoofdgerecht :Konijnenbil met ham en salie

 

 

Konijnbil uitbenen en open leggen op 2 sneetjes ham + P&Z.

 

Samen plakken met opgewerkt gehakt met eitje, bieslook, salie en pistaches

 

Alles strak oprollen in aluminium papier. 8’ pocheren en snel afkoelen in frigo gedurende 1 uur

 

Van beenderen saus maken. Wortel, ajuin en rode wijn erbij

 

Verse prei versnijden en opstoven

 

Puree en bloemkool erbij serveren

 

Vlees aanbakken gedurende 7 min in oven

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 


Nagerecht :Citroentaart

 

Taartbodem BLIND afbakken

Sabayon van:

 

2 tassen vers citroensap

 

3 tassen suiker

 

4 eieren

 

4 eidooiers

 

à in BAIN MARIE

 

Afkloppen met de machine en bij lauwe temperatuur 350gr zachte boter erbij.
Daarna alles in fond gieten en gedurende 1u in frigo plaatsen.

 

Carameliseren met brander

 

 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
--------------------

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Beleef valentijn in alle romantiek 2018(1N)Prijs 2p
  • Prijs arrangement per 2 personen
  • Welkomstdrankje kennismaking met het hotel welke heel mooi versierd is tergelegenheid van Valentijn.
  • 1 Overnachting
  • installatie in de kamer met kaarslicht en muziek,rozenspray
  • badmantels en allerlei badkamergadgets
  • culinair diner , interactief koken met chefkok Jan Schaek.
  • Mooi geschenkje
  • Kleine Fles Champagne op de kamer
  • inbegrip wijnenen waters aan tafel
  • saunasesie  steeds privaat per koppel (vooraf te reserveren) bij niet gebruik € 30.00 korting
  • Artisanaal Ontbijtbuffet (eigen gerookte zalm,paté,confituren,brood etc..)  vanaf 8h30 tot 12h.
  • Kamer beschikbaar tot 14h.
  • bij reservatie luxe kamer met jacuzzi : +etherische olieën
  • Voor promoties: Promo’s