bg
GASTRONOMIE

Kookclub december 2016

Kookclub december 2016

Kookclub december 2016

Aperitief uit Cuba

alles mengen en stukjes ananas mengen    Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
60 cl witte rhum 
100 cl appelsiensap 
1 verse ananas 


Voorgerecht : Koningsbaars

 filets goed nakijken op schubben en graten. p&z 
5 min in oven op 200 °. Tagliatelli van Butternut en gourgette, aanstoven in boter , p&z ,beetje look . 
mouselinesaus afwerken ,napperen en garnalen erover . 
  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 filets koningsbaars 
butternut en gourgette 
mouselinesaus maken met mixer  , garnalen pellen 

 


Hoofdgerecht :Hazerug Dijonaise

Hazeruggen volledig  ontvliezen.
aardappelen koken, pletten, fijne pijpajuin,boter, p&z in ringen plaatsen 
Bio wortelen opkuisen en in kleine frietjes snijden, opzetten met p&z. en boter 
Peertjes schillen,opzetten met rode wijn, wijnazijn,suiker 
Hazeruggen heel kort aanbakken met p&z en mosterd ook ajuin 5 min in warme oven, vlees uithalen en laten rusten.glaceren met warme kippebouillon, room,mosterd erin saus mixen en passeren. 
  Ingrediënten PER 4 pers
----------------------
2 hazeruggen 
pijpajuin,aardappelen, bio wortelen,peertjes , 


Nagerecht : chocoladetaart

eiwit opkloppen met suiker 

eierdooier opkloppen met suiker 
bloem,bakpoeder, cacaopoeder mengen 
alles samen mengen, afbakken 20 min.180 c
doorsnijden en drank in siroop +confituur oversprenkelen. 

de ganache over de taart gieten 
  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
6 eiwit ,150 gr suiker 
6 ierdooier,200  gr suker 
350 gr gezeefde bloem 
1 pakje pakpoeder 

voor ganache : 
100 gr room,200 gr chocolade

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Beleef valentijn in alle romantiek 2018(1N)Prijs 2p
  • Prijs arrangement per 2 personen
  • Welkomstdrankje kennismaking met het hotel welke heel mooi versierd is tergelegenheid van Valentijn.
  • 1 Overnachting
  • installatie in de kamer met kaarslicht en muziek,rozenspray
  • badmantels en allerlei badkamergadgets
  • culinair diner , interactief koken met chefkok Jan Schaek.
  • Mooi geschenkje
  • Kleine Fles Champagne op de kamer
  • inbegrip wijnenen waters aan tafel
  • saunasesie  steeds privaat per koppel (vooraf te reserveren) bij niet gebruik € 30.00 korting
  • Artisanaal Ontbijtbuffet (eigen gerookte zalm,paté,confituren,brood etc..)  vanaf 8h30 tot 12h.
  • Kamer beschikbaar tot 14h.
  • bij reservatie luxe kamer met jacuzzi : +etherische olieën
  • Voor promoties: Promo’s