bg
VISRESTAURANT

Kookclub : December 2017

Voorgerecht : Spinkrab

 Alle ingrediënten opkoken, mixen ,goed kruiden 
de krabpoten doormidden snijden, 15 min. in de oven 
 
Ingrediënten :
8 grote krabpoten ,
saus : 
50 cl cocos room, 1/4 ajuin gehakt, 50 cl kipbouillon, 1 gehakte chili, 

 

Hoofdgerecht : Iers varkenskroon

Kleur de varkenskroon in een warme pan, p&z
groenten naar keuze : hier nu chinese kool+ajuin, mortadella 
aardappeleln : nieuwe aardappelen, +ajuin heel fijn versnijden; p&z onder olijfolie zetten  10 min. opkoken en nu en dan roeren. Alles afgieten, aardappelen opwarmen in de oven 
 
Ingrediënten: 
varkenskroon, chinese kook, ajuin, mortadella, nieuwe aardappelen, groenten naar keuze 

 

Nagerecht : Biscuit

 biscuit : eiwit en eierdooiers opkloppen,bloem en maizena alles mengen en afbakken 30 min. 160 °0

garnering confituur tussen slagroom,frambozen 
over de taart  overgieten met ganache 
 
Ingrediënten:
4 eiwit,4 eierdooiers, 200 gr bloem,40 gr maizena,
voor de afwerking, abrikozenconfituur, slagroom,frambozen,
afgewerkt met ganache : 100 gr room opkoken,15gr chocolade, 

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Bourgondisch arrangement (2 Nachten)
  • Arrangement prijs voor 2 personen
  • Twee overnachtingen in luxe kamer
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Flesje cava op de kamer 
  • Badmantels
  • Eénmaal culinair diner met inbegrip van wijnen, water en koffie
  • Kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroute
  • Prijzen vanaf €349