bg
GASTRONOMIE

Kookclub februari 2017

februari 2017

kookclub februari 2017

Voorgerecht : Polderaardappel met Gerookte Paling

aardappelen in blokjes snijden, opkoken,afgieten en op plateau laten afkoelen, p&z,olijfolie,pijpajuin,look,echalotte,chili
tomaat, alles mengen 
mayonaise en basilicum mengen 
dresseren op bord gerookte paling erbij,
afwerken met mayonaise 

 

  ingredienten voor 4p:
2 grote aardappelen
pijpajuin,look,echalotte,chili,tomaat
mayonaise,basilicum,4 filet gerookte paling 


Hoofdgerecht : Caribean Jerk Kip

 kippebillen in geoliede schaal met vel bovenaan in oven 220° 15min.
groentenassortiment : in gelijke stukken snijden, p&z,olie,look,in oven 20min.+alumiumpapier erover.
rijstbereiding :olijfolie,chorizo,venkel,ajuin aanstoven,rijst erbij voegen, kipbouillon aantoevoegen, onder deksel 15min. 

 

 

  ingrediënten voor 4p.:
4 kippebillen 
marinade: gember,soyasaus,ketchap,ketchup,pilipili,
bruine suiker,cocacola,p&z,
groentenassortiment naar keuze,
rijst,chorizo, venkel,ajuin,kipbouillon 

 


Nagerecht : Pannenkoek Suzette

deeg :  alles mengen tot een homogene massa

saus: appelsiensap,boter,suiker laten inkoken flamberen met likeur naar keuze bv. grand Marnier  

 

  1 l. melk 
50 gr bloem
3 eieren
zakje vanille poeder
 
appelsiensap,boter,suiker, likeur 

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Gastronomie (2 Nachten)
  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • Twee overnachtingen
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Twee culinaire diners in eigen of naburig restaurant 
  • Welkomsdrankje en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroutes
  • Mooi geschenkje
  • Één saunasessie
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien