bg
GASTRONOMIE

Kookclub juni 2015

Aperitief : Sangria

 

 alles mengen met ijs

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 fles sangria
vers fruit
cointreau

Voorgerecht : Burger van Zalm

 zalm en gepelde scampi 1 min.bakken in ring
goed kruiden,
gewokte groenten kort opbakken
sausje maken van de pellen van de scampis

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 12 gepelde scampis
100 gr zalmfilet
bieslook,dille,1 ei,gewokte groenten

Hoofdgerecht :Kalfsvlees Italiaans

 

vlees aanbakken  
alle ingredienten bij mekaar en 1h in de oven

de boontjes koken en vermengen met flagoliets,kikkererwtjes, op smaak brengen met olijfolie p&z

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
1 kg kalsfvlees
paprika passato,ajuin
tomatenblokjes,puree van tomaat,1 fles rode wijn, look
p&z
verse boontjes,flagoltes,kikkererwtjes,olijfolie,

---------------------------------------

 


Nagerecht : Biscuit en aardbeiengratin

biscuit opmaken met ingredienten

bakken op  180 °  15à20 min.

gratin : opmaken met de ingredienten  

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
6 dooiers+100 gr suiker
6 eiwitten +50 gr suiker
100 gr. gesmolten boter
125 gr bloem
1 citroen geraspt

gratin :4 eiwitten,200gr suiker,1 eierdooier,bloemsuiker

---------------------------------------

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Bourgondisch arrangement (2 Nachten)
  • Arrangement prijs voor 2 personen
  • Twee overnachtingen in luxe kamer
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Flesje cava op de kamer 
  • Badmantels
  • Eénmaal culinair diner met inbegrip van wijnen, water en koffie
  • Kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroute