bg
GASTRONOMIE

Kookclub mei 2014

Aperitief geuze boon

 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

  •  

Voorgerecht krokant pakje met roodbaars en mousse van makreel

150 grm makreelfilet fijn hakken en mengen met 15 cl kipbouillon waar je 2 blaadjes gelatine in gesmolten hebt en dit in frigo voor 1 h
daarna 15 cl hallf opgeklopte room eronder mengen en afkruiden
neem 4 stukken bladerdeeg van 5 op 10 cm en bak die goed af
voorzie 8 stukken roodbaarsfilet en bak die 5 min af
sauteer 150 grm champignons en voeg op t laatst 100 grm soyascheuten toe
dresseer in uw geopend koekje eerst de groenten en dan de vis en daarop een flinke lepel mousse en duw het deksel erop
serveer met een beetje pesto 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
150gr makreel
15 cl kipbouillon
15 cl half opgeklopte room
4stukken bladerdeeg
8 stukken roodbaarsfilet
150 gr champignons
100 gr soyascheuten

---------------------------------------

 

Hoofdgerecht burger van lamsvlees met fregola

voor 4 pers
-----------------
neem 250 grm lamszwezerikken en spoel die goed en blancheer ze kort
verwijder pelletjes en versnij ze in de lengte
neem 500grm lamsgehakt en met dit met zwezerikken en kruid goed a en 1 ei
maak hiermee 8 kleine burgers
kook 250 grm fregola in gezouten water in 12 min en afkoelen
maak een mengeling van fijn gesneden groenten en stoof ze zacht aan en meng ze met de fregola en goed afkruiden
bak de burgers rose en serveer met de fragola en een rode wijn saus 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 250gr.lamszwezerikken
500 gr. lamsgehakt
1 ei
250 gr fregola
mengeling groenten


aardbeien met groene peper en vanille ijs

voor 4 pers
---------------
neem 500 grm aardbeien en versnij ze
neem 20 cl room met 1 dessertlepel groene peperbolletjes en 50 grm suiker en 5 cl cointreau en mix dit  en roer de aardbeien eronder
 kook 1 liter melk met 300 grm suiker en 1 vanillestok op en meng dit met 8 eierdooiers en mix dit en na 1 nacht in firigo draai dat in de turbine 
  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
500 gr aardbeien
20 cl room
1 dessertlepel groene peperbollen
50 gr suiker
5  cl cointreau
roomijs :

1 liter melk
300 gr suiker
1 vanillestok
8 eierdooiers

---------------------------------------

 


wijnen

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
2 Nachten Relax

 

  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • 2 overnachtingen  in charme kamer
  • 2x ontbijtbuffet
  • 1 culinair diner in eigen restaurant of naburig 
  • Welkomsdrankje en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroutes
  • Mooi geschenkje
  • 1x Sauna