bg
GASTRONOMIE

Kookclub mei 2015

Aperitief Alexandra

 

alles bij mekaar en 24h vooraf in frigo plaatsen  

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
2  flessen witte bergerac
1/2 pineau de charente
10 cl cointreau
pel van 2 appelsienen

 

Voorgerecht : Bavarois van tomaat en basilicum

 

1 liter sterke tomatensaus ,look,echalot,olijfolie,gepelde tomaten, en beetje venkelgroen
warm mixen en gelatine blaadjes erbij
lauw laen worden, p&z,halfopgeklopte room
in glazen of borden doen en laten opstijfen in frigo , garneren met garnalen of gebakken langoustinesstaarjtes  

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
1 liter sterke tomatensaus
3 blaadjes gelatine
3 dl halfopgeklopte room
verse garnalen of langoustinestaartjes

---------------------------------------

 

Hoofdgerecht : Konijn op de BBQ

 

 konijnenschouders  : p&z,olijfolie,oregano en grillen
groentenmix volgens seizoen
charlotte aardappelen in schijfjes met rode ajuin aanstoven / olijfolie onder deksel
afwerken in de oven

verse béarnaise saus maken (zie ander tegeltje)
en stukjes tomaat erin

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 konijnenschouders
charlotte aardappelen
rode ajuin
groentenmix,oregano,

---------------------------------------

 


Nagerecht : Cheesecake en chocolade

 

 speculoos,boter,suiker cutteren in een vorm duwen
in frigo plaatsen
chocolade smelten eieren,suiker,platte kaas,room met suiker alles mengen  en halfopkloppen
in de vorm aanbrengen en in frigo of diepvries plaatsen

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
250 gr speculoos
50 gr boter
50 gr suiker
300gr chocolade
4 eiereen
100 gr suiker
500 gr platte kaas
300 gr room
100 gr suiker

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Beleef valentijn in alle romantiek 2018(1N)Prijs 2p
  • Prijs arrangement per 2 personen
  • Welkomstdrankje kennismaking met het hotel welke heel mooi versierd is tergelegenheid van Valentijn.
  • 1 Overnachting
  • installatie in de kamer met kaarslicht en muziek,rozenspray
  • badmantels en allerlei badkamergadgets
  • culinair diner , interactief koken met chefkok Jan Schaek.
  • Mooi geschenkje
  • Kleine Fles Champagne op de kamer
  • inbegrip wijnenen waters aan tafel
  • saunasesie  steeds privaat per koppel (vooraf te reserveren) bij niet gebruik € 30.00 korting
  • Artisanaal Ontbijtbuffet (eigen gerookte zalm,paté,confituren,brood etc..)  vanaf 8h30 tot 12h.
  • Kamer beschikbaar tot 14h.
  • bij reservatie luxe kamer met jacuzzi : +etherische olieën
  • Voor promoties: Promo’s