bg
GASTRONOMIE

Kookclub mei 2016

Aperitief Punch Filiers

voor 4 personen:
alles mengen en ijsblokjes aan toe voegen

 

  20 cl jonge jenever,20 cl gin,20 cl citroenjenever
1 liter passiefruitsap en1/4 ananas

Voorgerecht :Aspergetaart

voor 4 personen:
aardappelen in puree maken
 alle ingredienten mengen
een vorm beboterd en filodeeg inleggen
alles in vorm gieten
de geblancheerde asperges erop leggen wel zorgen dat ze beboterd zijn na het koken
alles in oven 180° een 15 tot 20 min.
opdienen met slaatje

 

  600 gr.geschilde aardappelen
300 gr parmezaanse kaas
30 cl room
3 eieren,bieslook
asperges

Hoofdgerecht: Kip Curry

voor 4 personen:
appel en ajuin in brunoise snijden
kipdijen in blokjes snijden ananas in blokjes
rijst koken met kipbouillon +groenten en in oven van 200 °voor 17min.
kipblokjes 5 min. bakken en uithalen
ajuin appel,curry,coco’smelk  bij mekaar op smaak brengen,mixen, coco’sroom erbij +chili
ananans goed bakken en dresseren

 

  1 appel
1 ajuin
1blik coco’s melk
1 blik coco’s room
1/2 ananas
rijst,kipbouillon,
1 kip


Nagerecht: Bavarois met Riesling

voor 4 personen:
bavarois :
melk en riesling opkoken, eierdooiers en suiker erond mengen
mixen +gelatineblaadjes erbij - laten opstijven in frigo

lepelbiscuit :
eierdooiers en 100 gr suiker +vanillestolk mengen
eiwitten en suiker opkloppen
alles samen mengen +250 gr gezeefde bloem
op plateau spuiten
bloemsuiker erop en bakken in oven 220 ° 5 min.

 

  bavarois :
50 cl melk
10 cl riesling
6 ierdooiers
300 gr suiker
6 gelatineblaadjes
50 cl room

lepelbiscuit :
5 eierdooiers
200gr suiker,1 vanillestok
5 eiwitten
250 gr gezeeftde bloem
bloemsuiker

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Van Oud naar Nieuw 2017-2018 (2 Nachten)
  • Twee overnachtingen in een charmevolle kamer
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Kreeftendiner op 30 december
    met inbegrip van water,wijnen,koffie
  • Één sauna sessie
  • Flesje champagne op de kamer op 31 december
  • Brunch op 1 janauri 2018
  • Late Checkout tot 14u
  • Fietsen,fietskaarten
  • Wandelroute