bg
VISRESTAURANT

Kookclub oktober 2017

voorgerecht : Frivoliteit met Avocado

voor 4 personen

Neem 1 rijpe avocaat, lepel hem uit, p&z,chili,pijpajuin,beetje olijfolie. Doe het vlees van 3 gekookte krabpoten uit. Was 2 kg mosselen, opkoken met blokjes tomaat, mixen, zeven en warm houden. 
Dresseer met een lichte drssing van groene mango, ajuin, pijpajuin, chili,sesamolie,citroensap 

  ingrediënten:
 1 rijpe avocaat,chili,pijpajuin,
3 krabpoten 
2kg mosselen,tomaten 
mango 

Hoofdgerecht : Wilde Eend

 

   

 

voor 4 personen
saus maken : karkassen goed kleuren in de oven,groenten erbij, 5h laten sudderen, rode wijn bijvoegen en laten inkoken. p&z
butternut en pompoen : pellen en in blokjes snijden, kruiden, olijfolie,lookpoeder in de oven en daarna fijnprakken met een beetje room
Eendefilets kort aanbakken 2 min. iedere zijde,
champigons versnijden aanbakken met boter en look.

 

 

 
Ingrediënten :

4 eendefilet
bakje champignons
butternut en pompoen

Nagerecht : Creatie met appel

 1/2 zure appel, 1/2 golden appel schillen en opbakken in boter. suiker aantoevoegen, afblussen met sinaasappelsap en calvados 
dresseren en bol roomijs erbij 
 
zure appelen, golden appel 
sinaasappelsap,calvados,
verse roomijs 

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Bourgondisch arrangement (2 Nachten)
  • Arrangement prijs voor 2 personen
  • Twee overnachtingen in luxe kamer
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Flesje cava op de kamer 
  • Badmantels
  • Eénmaal culinair diner met inbegrip van wijnen, water en koffie
  • Kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroute
  • Prijzen vanaf €349