bg

Kookclub april 2018

aperitief : Manhattan Coctail

voor 4 personen

 

  ingrediënten 

1 liter appelsap 
1 liter sinaasappelsap
25 cl vodka 
25 cl triple sec 

Voorgerecht : Sint-jacobsnootjes

voor 4 personen

Sint jacobsnootjes goed kuisen en op fris water zetten. 
Verse puree maken met 1 tomaat in kleine stukes, p&z 
Nootjes insnijden en spek aanbakken in boter, spek eruit, nootjes erin met boter en salie 
neem verse oester , hak hem fijn en in de botersaus doen 

  ingrediënten:
3 sintjacobsnootjes pp
1 tomaat
aardappelpuree 
blokjes spek 
salie 
1 oester 

Hoofdgerecht : Lamsfilet

 

 

 

 

 

 

Krieltjes in sterk gezouten water zacht koken, afgieten,olijfolie,peper en in de oven 
Klassieke bordelaise saus met champignons 
Groentenmengeling opstoven 
Lamsfilet met vel eraan hard aanbakken .5 min aan elke zijde p&z 10 min laten rusten 
dresseren (versnijden )  

 

 

 
Ingrediënten :
krielaardappelen 
bordelaisesaus 
champignons 
groentenmengeling naar keuze 
lamsfilet 250 gr. pp 

 


Nagerecht : Tiramisu

   

 

Mascarpone, room, suiker opkloppen met limocello
verse ananas in blokjes aanstoven in boter en suiker 
dresseren in glazen  
  ingrediënten : 
250 gr.Mascarpone
250 cl room 
100gr suiker 
limocello
verse ananas 

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel 
  • Luxe Kamer met jacuzzi,badmantels,slippers,etherische olieën
  • De kamer is romantisch aangekleed met kaarslicht,muziek,rozengeur,flesje Cava 
  • Saunasessie en stoomcabine in het privépaviljoen in de tuin met terras. op reservatie 
  • Ontbijt geserveerd vanaf 8h30 tot 10h. 
  • Kamer tot 12h. 
  • aankomst vanaf 16h