bg

Kookclub Februari 2018

aperitief :

alles mengen, verrassend lekker  

 

 

 

  Ingrediënten :

3/4 l. vers wortelsap
1/4 l vers appelsiensap
1/4 l.vodka
1/10 l. triple sec 

 

Voorgerecht : Wilde Zalm met Boekweit

   

 

 

Champignonsstaartjes + echalot opstoven, kipfumet, room ;mixen en paseren
Knolselder opstoven +echalot, kipfumet,gaar koken,mixen p&z. Wilde Zalm met boekweit bekleden en half gaar opbakken

 

 


Ingredïenten:
Wilde Zalm, boekweit, knolselder, champignons,kipfilet room

Hoofdgerecht : Rib-Eye slowcooking

 Rib-eye aanbakken, p&z zout, in de oven van 52° laten garen gedurende 4à5h

Paksoi versnijden, opstoven, p&z, mengen met parmezaanse kaas en tallegio , opwarmen in de oven 
Rijst met groentjes en kipfumet, p&z, olijfolie onder deksel 15 min.  daarna opbakken 

 

 
Ingredïenten : 
Rib- eye ,Paksoi, parmezaanse kaas, tallegio kaas 
rijst, groenten,kipfumet

 


Nagerecht : Moelleux van chocolade

 chocolade en boter smelten
5 eieren en 100 gr suiker opkloppen
meng alles met 200 gr bloem
geboterde en gebloemde vormpjes  , vullen in de oven 7à8 min. 200 ° 
 
Ingredïenten :µ
150 gr chocolade, 100 gr boter, 5 eieren, 100 gr suiker 200 gr bloem,

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel 
  • Luxe Kamer met jacuzzi,badmantels,slippers,etherische olieën
  • De kamer is romantisch aangekleed met kaarslicht,muziek,rozengeur,flesje Cava 
  • Saunasessie en stoomcabine in het privépaviljoen in de tuin met terras. op reservatie 
  • Ontbijt geserveerd vanaf 8h30 tot 10h. 
  • Kamer tot 12h. 
  • aankomst vanaf 16h