bg

Kookclub februari2015

Februari 2015

Aperitief OLd Gin

 

alles mengen

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

 100 cl Appelsiensap
100cl ananassap
50 gr suiker
1 klein blik ananas
200 cl rhum
200 cl whisky bourbon

Voorgerecht : Pasta Ricci

 

Pasta : Al dente koken ,afgieten

saus : alles fijn hakken, aanstoven in olijfolie
bouillon en witte wijn aantoevoegen ,laten inkoken en room erbij

hondshaai : krokant bakken

de Ricci ( zee engeltongejtes) bij de pasta mengen ,groenten en bovenop de hondshaai

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

voor de saus ;
1 ajuin
1 venkel
2 teentjes look
2 echalotten
20 cl bouilon
10 cl witte wijn
doosje ricci (Italiaans)
800 gr pasta
5stuks hondshaai pp


Hoofdgerecht : Speenvarken

 

mengeling van seizoensgroenten opstoven
aardappelen opkoken,pellen en opbakken in boter
speenvarken inwrijven met olijfolie,grof zout en peper, 40 min in oven en laten rusten gedurende 20min.

voor de saus : ajuin opstoven tot hij bruin ziet, rode wijn aan toevoegen en uitkoken
daarna bruine fond erbij

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

 200 gr groenten pp
250 gr speenvarken pp
olijfolie,grof zout
ajuinen, rode wijn ,
bruin fonds


Nagerecht : Brioche met blauwe kaas

 


de kazen gorgonzola,roquefort,boursin appeljulienne en honing mengen


mengeling in broodje en 10 min in de oven

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

4 kaisersbroodjes (lidl)


Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel 
  • Luxe Kamer met jacuzzi,badmantels,slippers,etherische olieën
  • De kamer is romantisch aangekleed met kaarslicht,muziek,rozengeur,flesje Cava 
  • Saunasessie en stoomcabine in het privépaviljoen in de tuin met terras. op reservatie 
  • Ontbijt geserveerd vanaf 8h30 tot 10h. 
  • Kamer tot 12h. 
  • aankomst vanaf 16h