bg

kookclub juni 2014

Aperitief : Tropical Sangria

voor 4 personen  tropical Sangria

alles mengen met veel ijs

 limoengrassiroop : 1 citroengras gehakt +15 cl water,100 gr suiker opkoken

 

ingredienten :

2fl. sauvignon witte wijn
20 cl gin
20 cl passiefruitsap
20 cl limoensapsiroop



voorgerecht "Brasil"

voor 4 personen

 olijfolie opwarmen met 2 teentjes look ,look bruin gepelde tomaten aantoevoegen ,ajuin,p&z,pili pili
15 min laten stoven
gesneden kreeft mee overgieten en 8 min in oven op 200°

 

ingredienten
4 babykreeft
10 cl olijfolie
2 teentjes look
2 kleine blikken gepelde tomaten
1 gehakte ajuin
pili pili

hoofdgerecht: Kalfsrib-eye

voor 4 personen
boontjes opstoven in olijfolie met look en pijpajuin
5 min opstoven
tagliatelli " Al Dente " koken
vlees toeschroeien,p&z,deglaceren met witte wijn, room ,mosterd,p&z
groenten en tagiliatelli vermengen
schikken op bord

 

 

ingredienten
200 gr kalfsribey pp
200 gr boontjes
2 bordjes pijpajuin
240 gr tagiliatelli


nagerecht: Parfait van Champagne

voor 4 personen
eieren,cava,triple sec en suiker opkloppen in sabayon tot 80° c
gelatine blaadjes erin koud kloppen
geklopte room aantoevoegen

serveren in glazen met fruit 

 

 

ingredienten
8 eierdooiers
15 c l cava
5 cl triple sec
100 gr suiker
3 blaadjes gelatine
500 gr geklopte room 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel 
  • Luxe Kamer met jacuzzi,badmantels,slippers,etherische olieën
  • De kamer is romantisch aangekleed met kaarslicht,muziek,rozengeur,flesje Cava 
  • Saunasessie en stoomcabine in het privépaviljoen in de tuin met terras. op reservatie 
  • Ontbijt geserveerd vanaf 8h30 tot 10h. 
  • Kamer tot 12h. 
  • aankomst vanaf 16h