bg

Kookclub juni 2015

Aperitief : Sangria

 

 alles mengen met ijs

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 fles sangria
vers fruit
cointreau

Voorgerecht : Burger van Zalm

 zalm en gepelde scampi 1 min.bakken in ring
goed kruiden,
gewokte groenten kort opbakken
sausje maken van de pellen van de scampis

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 12 gepelde scampis
100 gr zalmfilet
bieslook,dille,1 ei,gewokte groenten

Hoofdgerecht :Kalfsvlees Italiaans

 

vlees aanbakken  
alle ingredienten bij mekaar en 1h in de oven

de boontjes koken en vermengen met flagoliets,kikkererwtjes, op smaak brengen met olijfolie p&z

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
1 kg kalsfvlees
paprika passato,ajuin
tomatenblokjes,puree van tomaat,1 fles rode wijn, look
p&z
verse boontjes,flagoltes,kikkererwtjes,olijfolie,

---------------------------------------

 


Nagerecht : Biscuit en aardbeiengratin

biscuit opmaken met ingredienten

bakken op  180 °  15à20 min.

gratin : opmaken met de ingredienten  

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
6 dooiers+100 gr suiker
6 eiwitten +50 gr suiker
100 gr. gesmolten boter
125 gr bloem
1 citroen geraspt

gratin :4 eiwitten,200gr suiker,1 eierdooier,bloemsuiker

---------------------------------------

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Gastronomie (2 Nachten)
  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • Twee overnachtingen
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Twee culinaire diners 1x eigen restaurant,1x La maison du Terroir 
  • Welkomsdrankje en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, kaarten & wandelroutes
  • Mooi geschenkje
  • Één saunasessie
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien