bg
VISRESTAURANT

Kookclub maart 2016

Maart 2016

Aperitief San Piedro

 

alles bij elkaar toevoegen
serveren met ijsblokjes en garnituur

 

heel koud serveren

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

20 cl jenever
10 cl limoncello
60 cl sap van bloedappelsien

Voorgerecht : berlotti Bonen met Sint-Jacobsnootjes

 gekuiste coquilles met 1/2 sneetje spek omwentelen en bakkin in boter 2min
de berlotti bonen 12h weken in koud water,p&z,
afgieten en opzetten met 1 geschilde aardappel,1 tomaat,1 bol look en bouquet garni
45/50 min laten doorkoken,afgieten en sap houden
aardappels pletten,tomaat,look,p&z,beetje kookvocht,beetje olijfolie en gehakte peterselie toevoegen
  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

3 coquilles pp
250 gr berlotti bonne
spekreepjes
aardappelpuree

 

gekuiste coquilles met 1/2 sneetje spek omwentelen en bakkin in boter 2min
de berlotti bonen 12h weken in koud water,p&z,
afgieten en opzetten met 1 geschilde aardappel,1 tomaat,1 bol look en bouquet garni
45/50 min laten doorkoken,afgieten en sap houden
aardappels pletten,tomaat,look,p&z,beetje kookvocht,beetje olijfolie en gehakte peterselie toevoegen Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
3 coquilles pp
250 gr berlotti bonne
spekreepjes
aardappelpuree

 


Hoofdgerecht :Picanha van Kalfsvlees

aardappelen en ajuin in schijfjes snijden.
p&z en veel olijfolie opzetten onder deksel 20 min.
erwtjes in puree koken,ajuin,p&z
erwtjes+ajuin+spek p&z vlak voor opdienen puree eronder en gesneden salade
Picanha in pan aanbakken,p&z en inoven voor 15 min op 200°  laten rusten
aardappelen afgieten in olie(niet wegdoen ) en opbakken  

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 aardapplen
1 ajuin
erwtjes
spek
pinancha

 

aardappelen en ajuin in schijfjes snijden.
p&z en veel olijfolie opzetten onder deksel 20 min.
erwtjes in puree koken,ajuin,p&z
erwtjes+ajuin+spek p&z vlak voor opdienen puree eronder en gesneden salade
Picanha in pan aanbakken,p&z en inoven voor 15 min op 200° laten rusten
aardappelen afgieten in olie(niet wegdoen ) en opbakken

Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 aardapplen
1 ajuin
erwtjes
spek
pinancha

 


Nagerecht :Geitekaas

2 soorten geitenkaas 2x paneren in panko
2 soorten appel in staafjes snijden
1 pot kersenconfituur en balsamicoazijn opkoken

dresseren op salade van venkel

 

 

2 soorten geitenkaas 2x paneren in panko
2 soorten appel in staafjes snijden
1 pot kersenconfituur en balsamicoazijn opkoken

dresseren op salade van venkel

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Midweek Gastronomie (2 Nachten)
  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • Twee overnachtingen in charmevolle kamer
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Twee culinaire diners in eigen of naburig restaurant
  • Welkomsdrankje en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Fietsen, fietskaarten & wandelroutes
  • Mooi geschenkje
  • Één saunasessie
  • Als u een Type B reserveert:
  • Badmantels & Etherische oliëen
  • Voor promoties: Promo’s
  • Prijzen vanaf €399