bg

Kookclub mei 2015

Aperitief Alexandra

 

alles bij mekaar en 24h vooraf in frigo plaatsen  

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
2  flessen witte bergerac
1/2 pineau de charente
10 cl cointreau
pel van 2 appelsienen

 

Voorgerecht : Bavarois van tomaat en basilicum

 

1 liter sterke tomatensaus ,look,echalot,olijfolie,gepelde tomaten, en beetje venkelgroen
warm mixen en gelatine blaadjes erbij
lauw laen worden, p&z,halfopgeklopte room
in glazen of borden doen en laten opstijfen in frigo , garneren met garnalen of gebakken langoustinesstaarjtes  

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
1 liter sterke tomatensaus
3 blaadjes gelatine
3 dl halfopgeklopte room
verse garnalen of langoustinestaartjes

---------------------------------------

 

Hoofdgerecht : Konijn op de BBQ

 

 konijnenschouders  : p&z,olijfolie,oregano en grillen
groentenmix volgens seizoen
charlotte aardappelen in schijfjes met rode ajuin aanstoven / olijfolie onder deksel
afwerken in de oven

verse béarnaise saus maken (zie ander tegeltje)
en stukjes tomaat erin

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 konijnenschouders
charlotte aardappelen
rode ajuin
groentenmix,oregano,

---------------------------------------

 


Nagerecht : Cheesecake en chocolade

 

 speculoos,boter,suiker cutteren in een vorm duwen
in frigo plaatsen
chocolade smelten eieren,suiker,platte kaas,room met suiker alles mengen  en halfopkloppen
in de vorm aanbrengen en in frigo of diepvries plaatsen

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
250 gr speculoos
50 gr boter
50 gr suiker
300gr chocolade
4 eiereen
100 gr suiker
500 gr platte kaas
300 gr room
100 gr suiker

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel 
  • Luxe Kamer met jacuzzi,badmantels,slippers,etherische olieën
  • De kamer is romantisch aangekleed met kaarslicht,muziek,rozengeur,flesje Cava 
  • Saunasessie en stoomcabine in het privépaviljoen in de tuin met terras. op reservatie 
  • Ontbijt geserveerd vanaf 8h30 tot 10h. 
  • Kamer tot 12h. 
  • aankomst vanaf 16h