Openingsdagen restaurant

Voor techniekers die werken in de streek is er altijd een dagmenu voorradig. 

De chef serveert een marktmenu ( voorgerecht, hoofdgerecht ) en kost 42,00euro. 

Nagerecht kan apart bekomen worden. Aperitief wordt geserveerd in de bar vanaf 19h. het restaurant start om 19h45

Vooraf reserveren is noodzakelijk . 

Openingsdagen : Januari - Februari-Maart 2024  : iedere vrijdagavond en zaterdagavond . graag reservatie 

Weetje: Op vrijdag is het verkeer nogal chaotisch in ons land en daardoor komen jullie laat aan in het hotel. Wij bieden de service om alsnog een bistro-menu te nuttigen. De restaurants in onze directe omgeving sluiten de keuken om 20h en tenlaatste 21h. Je moet dan terug uitwijken naar Oostende of Brugge en dat is niet meer leuk. 

Mocht je graag van deze service genieten ,gelieve een reservatie vooraf te maken. 

Bekijk onze online reserveringsplatform of gewoon een belletje (afwezig tussen 13h-16h)

tel. 0032(0)59/26.83.80
hotel@hoteldestokerij.be